Tус болж магад

Ялангуяа түнийг няцлах юмуу хоолонд хийх үед сармисны хумсан доторхи эс гэмтэж Аллисин буюу вирусын эсрэг үйлчилгээ нь эхэлдэг. Тэхээр жинхэнэ үйлчилгээг нь идэвхжүүлэхийн тулд хэрчиж, няцалж, чанах хэрэгтэй гэсэн үг.
Ерөнхийдөө сартис нь хорт хавдарын эсрэг, цус нөжрөхийн эсрэг үйлчилж биенээс хорт бодисыг зайлуулна.
Ач тусыг нь цааш бичвэл....
*цусан дахь сахарын хэмжээг зохицуулна
* байгалийн Антибиотек
*цусны даралтыг бууруулна
* холестерины хэмжээг бас бууруулна
* хорт хавдараас сэргийлнэ
* мөөгөнцийн халдварт өвчнийг эдгээнэ
*артерийн судсан доторхи хаягдалыг биеэс гадагшлуулна
* байгалийн Антибиотек
*цусны даралтыг бууруулна
* холестерины хэмжээг бас бууруулна
* хорт хавдараас сэргийлнэ
* мөөгөнцийн халдварт өвчнийг эдгээнэ
*артерийн судсан доторхи хаягдалыг биеэс гадагшлуулна
* биеийн дархлааны эсийг идэвхжүүлдэг
* зүрхийн шигдээс, цус харвалтаас сэргийлнэ
* зүрхийн шигдээс, цус харвалтаас сэргийлнэ

Хэрэглэхэд энгийн арга......
Сармисаа шарах: Нэг багц сармисны орой хэсэгт Олив тосыг бага зэрэг дусаагаад мөнгөлөг цаасанд ороон дуковканд 200 хэмд 30 мин байлга(сэрээгээр хатгахад зөөлөн болтол). Ингээд бэлэн болсны дараа маш олон янзаар хэрэглэж болно. Ингэж бэлтгэсэн сармисны эхүүн үнэр дарагдаж идэх хүсэл төрдөг шүү.
Жишээ нь: *нухаш болгож байгаад хоолны шөлөндөө хийх,
*талхан дээр түрхэх,
*махан таташ амтлах
*ямар нэг соусанд хийх гэх мэт...
Жишээ нь: *нухаш болгож байгаад хоолны шөлөндөө хийх,
*талхан дээр түрхэх,
*махан таташ амтлах
*ямар нэг соусанд хийх гэх мэт...
Анхаарах зүйл!!!
Алив юм хэдий сайн ч хэтрүүлэн хэрэглэвэл сөрөг нөлөөг үргэлж дагуулж байдаг. Хэт их идвэл аллерги өгөн, ходоодны хүчилийг ихэсгэн хямрааж магад. Учир нь хүн бүрийн хүлээн авах чадвар буюу онцлог байдал өөр өөр. Ер нь алив зөвөлгөө хувь хүнд биш, нийтлэг байдлаар нийтэд хандсан байдаг нь магадгүй түүний учир дутагдалтай тал байх :)